Glasbewassing voor zakelijke klanten

Écht schone ramen

Onze ervaren en gecertificeerde glazenwassers zorgen ervoor dat jouw ramen weer écht streeploos schoon worden. Ze maken gebruik van osmosewater waardoor er geen watervlekken op het raam achter blijven. Dit komt doordat osmosewater is ontdaan van alle mineralen en zouten wat in normaal leidingwater zit.

Binnen, buiten en separatieglas

We wassen de ramen aan de buiten- en/of binnenkant. Ook separatieglas is geen probleem. Houdt in de opgave van het aantal m2 er wel rekening mee dat het glas aan beide kanten gewassen dient te worden. Zo krijg jij direct een juiste prijs en heb je de ramen weer snel schoon!

Telescoopbewassing

Op grote hoogtes gebruiken wij een telescoop. Hiermee zijn onze ervaren glazenwassers in staat om tot 15 meter hoogte te werken zonder gebruik te maken van ladders en hoogwerkers. Ten opzichte van de hoogwerker neemt het minder ruimte in, zijn er minder eisen aan de ondergrond, is het goedkoper en geeft het een beter resultaat dan een sopje met een wisser.

Plan je glasbewassing in 3 eenvoudige stappen

Stap

1. Gebruik de online tool

Geef een inschatting van het aantal m2 en kies of het alleen buitenglas is of ook binnen / separatieglas

Stap

2. Direct inzicht in je prijs

Op basis van jouw gegevens zie je direct de prijs voor jouw glasbewassing.

Stap

3. TIS goed geregeld

Onze professionals zorgen ervoor dat jouw glas weer streeploos schoon is.

Vraag je glasbewassing aan

Reiniging voor binnen en buiten

Glasbewassing voor binnen en buiten

Het streeploos schoonmaken van je ramen is bewerkelijk en echt een vak. Zeker als het glaswerk van je bedrijfsgebouw(en) omvangrijk en moeilijk bereikbaar is, bijvoorbeeld door de hoogte. Tisser biedt je een totaaloplossing waarmee je ramen altijd glashelder zijn.

Professionele verzorging

Voor iedere organisatie is het belangrijk om professionaliteit uit te stralen. Het uiterlijk van het pand is onderdeel van het visitekaartje en dat moet er tiptop uitzien.
Wanneer vuil lang blijft zitten, kan het de kozijnen en muren aantasten, wat uiteindelijk voor een hoge kostenpost kan zorgen. Laat je ramen, kozijnen en gevel daarom regelmatig reinigen.

Tisser zorgt voor fijne werkplekken en een mooi visitekaartje van ons bedrijf. Als werkgever kun je de zelfstandige medewerkers van Tisser rechtstreeks aansturen, dat is erg fijn.
No Nonsense
Jurre Kuijper
We kwamen op de website van Tisser en het was meteen duidelijk waar we aan toe waren en dat sprak ons erg aan. Binnen een week stond er al iemand voor de deur! Het was echt zo geregeld.
Olaf Peters Markant
Na onze verhuizing hebben we schoonmaak van Tisser. Alles was snel en goed geregeld, met een bekend gezicht als schoonmaakster, Adriana. We zijn helemaal tevreden!
Wil Janssen InnoValor
iPhone

TIS al je facilitaire diensten met één appje geregeld!

Van schoonmaken en glasbewassing tot bedrijfsklussen en leveren van kantoorartikelen. TIS jouw Online Office Organizer en altijd bereikbaar via WhatsApp, chat of telefoon. Wat jouw kantoor ook nodig heeft, Tisser regelt het snel, gemakkelijk en betaalbaar!

Schoonmaak
Schoonmaak
Klusdiensten
Klusdiensten
Glasbewassing
Glasbewassing
Gevelreiniging
Gevelreiniging
Groenverzorging
Groenverzorging
Bedrijfsverhuizing
Bedrijfsverhuizing
Specialistische schoonmaak
Specialistische schoonmaak
Kantoorartikelen
Kantoorartikelen
Eten en drinken
Graffiti verwijderen
Dieptereiniging keuken
 

Vraag je glasbewassing aan