Professionele reiniging van muren en gevels

Gevelreiniging

Onze gevelreinigers verwijderen efficiënt en grondig alle organische vervuiling zoals groene, witte of zwarte aanslag. Ook chemische vervuiling als graffiti en verf verwijderen wij van de gevel.

Afhankelijk van de mate van vervuiling en conditie van de gevel gebruiken we lage- of hogedrukreiniging, chemische reiniging of zandstralen. De reinigingstechniek wordt op de gevel afgestemd waardoor er geen schade ontstaat.

Gevel impregneren

Om de gevel na het reinigen goed te beschermen raden we aan om de gevel te impregneren. Bij het impre gneren verzadigen we de gevel met een waterafstotende vloeistof waardoor de gevel water en vuilafstotend wordt. Schimmel, zout, vorst, algen en mossen krijgen daarna geen kans meer.

Graffiti verwijderen

Onze vakmensen verwijderen graffiti van uiteenlopende ondergronden zoals steen, kunststof, metaal, glas en hout. Dit doen we in de eerste plaats met stoomreiniging. De stoom wordt onder hete druk tegen de buitengevel gespoten waardoor de verf oplost. Bij hardnekkige graffiti brengen we eerst een reinigingsmiddel aan op de muur en spuiten vervolgens met een hogedrukreiniger de muur schoon.

In 3 stappen naar een schone gevel!

Stap

1. Gebruik de online tool

Kies het type aanslag en upload één of meerdere foto’s van de situatie.

Stap

2. Direct inzicht in je prijs

Op basis van de ingevulde gegevens berekenen wij je prijs. Deze ontvang je van ons per e-mail.

Stap

3. TIS goed geregeld

Onze professionals zorgen ervoor dat jouw gevel er weer piekfijn uit ziet.

Vraag je gevelreiniging aan

Specialistische reiniging van elk type gevel

Reiniging van alle soorten gevels

Onze vakmensen verwijderen efficiënt en grondig, alle vuil, aanslag en graffiti op gevels. Voor alle ondergronden zoals baksteen, keralit of vinyl bieden wij een passende oplossing.

Gevel impregneren

Voorkomen is nog beter dan reinigen! Daarom raden wij aan om je gevel te impregneren, waardoor deze vuil- en vochtwerend wordt. De gevel blijft langer mooi en je bespaart schoonmaakkosten.

Tisser zorgt voor fijne werkplekken en een mooi visitekaartje van ons bedrijf. Als werkgever kun je de zelfstandige medewerkers van Tisser rechtstreeks aansturen, dat is erg fijn.
No Nonsense
Jurre Kuijper
We kwamen op de website van Tisser en het was meteen duidelijk waar we aan toe waren en dat sprak ons erg aan. Binnen een week stond er al iemand voor de deur! Het was echt zo geregeld.
Olaf Peters Markant
Na onze verhuizing hebben we schoonmaak van Tisser. Alles was snel en goed geregeld, met een bekend gezicht als schoonmaakster, Adriana. We zijn helemaal tevreden!
Wil Janssen InnoValor
iPhone

TIS al je facilitaire diensten met één appje geregeld!

Van schoonmaken en glasbewassing tot bedrijfsklussen en leveren van kantoorartikelen. TIS jouw Online Office Organizer en altijd bereikbaar via WhatsApp, chat of telefoon. Wat jouw kantoor ook nodig heeft, Tisser regelt het snel, gemakkelijk en betaalbaar!

Schoonmaak
Schoonmaak
Klusdiensten
Klusdiensten
Glasbewassing
Glasbewassing
Gevelreiniging
Gevelreiniging
Groenverzorging
Groenverzorging
Bedrijfsverhuizing
Bedrijfsverhuizing
Specialistische schoonmaak
Specialistische schoonmaak
Kantoorartikelen
Kantoorartikelen
Eten en drinken
Graffiti verwijderen
Dieptereiniging keuken
 

Vraag je gevelreiniging aan